Wij zijn een sterk groeiend vooruitstrevend bedrijf met jarenlange ervaring onder leiding
van Jean Pierre Garnier. Kwaliteit en service staan bij ons op de eerste plaats evenals het
verzorgen van snelle interventies.
Wij werken volledig conform met de H.A.C.C.P.- en de G.M.P normen.
( Hazard Analysis and Critical Control Points) Oftewel: Gevarenanalyse en kritische controlepunten, opgesteld door het F.A.V.V. (Federaal Agentschap Voor
Voedselveiligheid)
G.M.P. (Good Manufacturing Practices):
Dit is een kwaliteitsborgingssysteem voor de
voedingsmiddelenindustrie.
U als klant hoeft zich dus nooit zorgen te maken over een controle die wordt uitgevoerd
door het F.A.V.V.
Onze klanten bestaan uit Particulieren, K.M.O.'s, grotere bedrijven die streven naar BRC of ISO normen, maar ook residentiële instellingen zoals rusthuizen kunnen bij ons terecht. Dit
komt omdat iedere klant bij ons zijn persoonlijk dossier krijgt volledig aangepast aan zijn
zaak of bedrijf. In dit dossier kan je een nauwkeurig en overzichtelijk plattegrond van je
zaak vinden waarop alle controlepunten staan zodat u op ieder moment uw controles kan
raadplegen. Het volledige verslag van de technieker wordt persoonlijk met u overlopen
zodat u altijd volledig op de hoogte bent. Verder komt onze technieker tweemaandelijks
langs om controles uit te voeren op een vast tijdstip .
Wij komen naar u en werken aan zeer democratische prijzen. Wij bieden u daarom een
gratis bezoek aan voor een analyse en vrijblijvende prijsofferte.
Bekijk onze ongediertebestrijdingpagina voor meer details.